Με δήλωση του στο twitter, ο Καζίμ Ρίτσαρντς αποθέωσε τον Μπομπ Μάρλεϊ, λόγω ότι σαν σήμερα (6/2) πριν από 67 χρόνια (1945) γεννήθηκε ο Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης. "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ". Πέρα από το ποδόσφαιρο, ο Καζίμ Ρίτσαρντς λατρεύει και την μουσική. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων είναι λάτρης της ρέγκε και έχει λατρεία με την προσωπικότητα, αλλά και με το καλλιτεχνικό έργο, του διάσημου Τζαμαϊκανού αρτίστα, Μπομπ Μάρλεϊ.
 
Ο αείμνηστος Μπομπ Μάρλεϊ, βέβαια, πέρα από σπουδαίος μουσικός και εξαιρετικός τραγουδιστής, ήταν και ένας άνθρωπος πολιτικοποιημένος και αγωνιστής. Οι στίχοι του ήταν ποιητικοί και η μουσική του άγγιζε τις ψυχές των ανθρώπων, περνώντας πολλά μηνύματα μέσα από τις δημιουργίες του, καθώς μίλαγε για την ανισότητα, την φτώχεια, την αγάπη και την καταπίεση. "Έφυγε" από αυτόν τον κόσμο στις 11 Μαϊου του 1981, ενώ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου το 1945.
 
Λόγω, λοιπόν, πως σαν σήμερα (6/2) ήρθε στην ζωή ο διάσημος Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης, ο Καζίμ Ρίτσαρντς του έγραψε μία αφιέρωση, επισημαίνοντας τα εξής: ""Χαρούμενα γενέθλια σ' ένα από τα πιο εμπνευσμένους ανθρώπους, που ευλόγησε τον πλανήτη με την παρουσία του. Μπομπ Μάρλεϊ δεν θα σε ξεχάσουμε".
 
Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων είναι μεγάλος θαυμαστής του Μπομπ Μάρλεϊ, έχοντας μάλιστα στο σώμα του και τατουάζ με το πρόσωπο του διάσημου καλλιτέχνη.


Πηγή: redplanet.gr