Με τη χθεσινή πρόταση που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, πέταξε το "μπαλάκι" στους Παππά και Νοτιά, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ.
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" ζήτησε από τους μετόχους 4 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τακτοποιηθεί το δάνειο από τη Morgan Stanley, και με τα όσα απομείνουν να μείνει "ζωντανή" η ομάδα έως το καλοκαίρι, παίρνοντας και την άδεια της UEFA προκειμένου να συμμετάσχει στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Νικολαΐδης στην πρόταση που έκανε, δεν ανέφερε ποιοι θα είναι αυτοί που θα βάλουν το ποσό, ωστόσο είναι ευνόητο τόσο το ποιους "σημάδευε" ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ, όσο και ποιοι είναι οι μόνοι που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν χρήματα άμεσα.
Νοτιάς και Παππάς δεν θέλουν να βάλουν χρήματα καθώς θεωρούν άδικο το να πληρώσουν εκείνοι τα λάθη των προηγούμενων ετών, ωστόσο είναι οι μόνοι αυτή τη στιγμή που μπορούν να σώσουν την ΑΕΚ από τη χρεωκοπία, και η απάντησή τους πέρα από το ότι πρέπει να είναι γρήγορη... πρέπει να είναι και θετική...

Όλοι περιμένουν να συζητήσουν Νοτιάς και Παππάς και να απαντήσουν σήμερα στα όσα πρότεινε ο Νικολαΐδης, σε περίπτωση που δεν το κάνουν... τότε όλοι στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο μπορούν να αρχίσουν να ανησυχούν.

Πηγή: woop.gr