Ο Νέρι Καστίγιο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη με τον Μεξικανό επιθετικό να αναφέρει σε συμπατριώτες του, πως θέλει να κληθεί εκ νέου στην Εθνική ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Μεξικό «Estadio W»:

«Θα συνεχίσω να τα δίνω όλα με τον Άρη, προσπαθώντας να τον βοηθήσω και βάζοντας γκολ, προκειμένου να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Πάντως δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα. Υπήρξαν στιγμές που είχα πει ότι δεν ήθελα να ξαναπαίξω στην Εθνική, αλλά αυτό οφειλόταν σε προσωπικά προβλήματα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην ομάδα του, να βάζει γκολ και να έχει την προοπτική να κληθεί στην Εθνική. Αυτό επιθυμούν όλοι».

Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη: «Η αλλαγή προπονητή στον Άρη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα πήγαινε πολύ άσχημα. Κάθε παίκτης χρειάζεται να εισπράττει εμπιστοσύνη και να είναι χαρούμενος για να μπορεί να αποδίδει μέσα στο σύνολο. Ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκμεταλλεύομαι τη στιγμή».

Για τον Χαβιέρ Ερνάντες και τον Κάρλος Βέλα: «Με κάνει πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι θριαμβεύουν. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους Μεξικανούς παίκτες και μακάρι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε, γιατί σε αυτές τις επιτυχίες δεν γράφεται το όνομα του καθενός από εμάς, αλλά το όνομα του Μεξικό».

Πηγή: woop.gr