Οι διοικητικές εξελίξεις δεν αφορούν τον Παναθηναϊκό μόνο τους ποδοσφαιριστές και τα λεφτά που τους οφείλονται, αλλά και το μέλλον του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η UEFA πιέζει τους "πράσινους" να εξοφλήσουν τις οφειλές που έχουν στους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα, λεφτά που ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμη, ο Παναθηναϊκός χρωστάει τρία εκατομμύρια που αφορούν φόρους της UEFA, συνοψίζοντας ένα συνολικό ποσό των οκτώ εκατομμυρίων το οποίο οι πράσινοι πρέπει να εξοφλήσουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο λόγος που γίνεται αυτός είναι γιατί η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλει αυτά τα στοιχεία ώστε να δώσει την πρώτη άδεια στον Παναθηναϊκό, ώστε να μπορεί να συμμετάσχει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο οι "πράσινοι" θα έχουν την τύχη άλλων ομάδων από την Ευρώπη που έχουν αποκλειστεί από τις διοργανώσεις της UEFA.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ο χρόνος πιέζει και τα λεφτά πρέπει να βρεθούν άμεσα, είτε από την κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου με τους υπόλοιπους μετόχους, είτε από το θαύμα των Αράβων μετά από την ψήφιση φυσικά του σχετικού νόμου που όλο καθυστερεί.

Πηγή: woop.gr