Με τον Κώστα Μανωλά να είναι κανονικά στην αποστολή, ξεπερνώντας το πρόβλημα στον αστράγαλο που... κληρονόμησε από την προπόνηση της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Νίκος Κωστένογλου σίγουρα είδε με ικανοποίηση τον Έλληνα αμυντικό να προπονείται κανονικά και τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ενώ συν τοις άλλοις συμπεριλήφθηκαν και οι Τραϊανός Δέλλας και Γρηγόρης Μάκος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και πλέον τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους, ενώ μετά το πέρας της προγράμματος προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή και αποφάσισε να συμπεριλάβει 22 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, η αποστολή είναι η εξής: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Ο Παναγιώτης Λαγός έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Νίκος Γεωργέας, ο Νίκος Εγγλέζου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Πηγή: Woop.gr