Ο Εντι Τζόρνταν αποδέχθηκε την πρόταση Λυκείου από την Ουάσιγκτον και ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ. Παρόλο που είχε μία πολύ σημαντική καριέρα στο ΝΒΑ πίσω του.
Η δουλειά δεν είναι ντροπή όταν μάλιστα έχεις εξασφαλίσει 3 εκατομμύρια δολάρια ως ετήσιο εισόδημα από την προηγούμενη απασχόλησή σου.

Ο Εντι Τζόρνταν, προπονητής με 600 παιχνίδια στο ΝΒΑ στο ενεργητικό του, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί πρόταση Λυκείου (Αρτσμιμπομπ Χάι Σκουλ) στις ΗΠΑ και να κάνει τη διαδρομή σαλόνια-αλώνια μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

"Είναι κάτι περίεργο για μένα αλλά έχει ενδιαφέρον. Πρέπει να λέω συνέχεια "παιδιά, προσέξτε" ή "μην πηγαίνετε από εδώ και από εκεί" αλλά η δουλειά εδώ είναι σίγουρη" υποστήριξε με χιούμορ ο Τζόρνταν ο οποίος φέτος εξακολουθεί να αμείβεται από την τελευταία ομάδα του στο ΝΒΑ, τους Σίξερς.

"Κοντά σ' αυτά τα παιδιά μαθαίνω τι εστί υπομονή. Στο ΝΒΑ οι παίκτες ξεχνούσαν πράγματα που τους έλεγα από τη μία ημέρα στην άλλη. Εδώ δεν θυμούνται μετά από πέντε λεπτά" τόνισε συμπληρωματικά ο 57χρονος Αμερικανός κόουτς ο οποίος εν μια νυκτί μετατράπηκε από επαγγελματίας προπονητής σε... παιδαγωγό.

Πηγή: contra.gr