Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Ξάνθη και ο Δημήτρης Γόντικας για την απολογία προς την UEFA. Να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρήσει το +2 από τον Ολυμπιακό θέλει ο Παναθηναϊκός, που την Κυριακή φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την επικίνδυνη Ξάνθη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπάθησε να ντοπάρει τις τελευταίες μέρες τους παίκτες του μετά την ήττα στη Λιβαδειά και τους εξήγησε πως με εμφανίσεις, όπως αυτές του πρώτου γύρου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Οι απουσίες των Λέτο και Κουίνσι είναι σημαντικές και ο Πορτογάλος ψάχνεται για τον τρόπο, που θα αναπληρώσει τα κενά.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του αρχικού σχήματος.

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος τα ακραία μπακ και οι Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Κατσουράνης, Σιμάο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ζεκά, Κλέιτον και Τοτσέ συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Θέση στο σχήμα διεκδικεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που αν δεν προτιμηθεί τελικά, φανέλα βασικού θα πάρει ο Μαυρίας.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γόντικας προετοιμάζει το έδαφος για το Δ.Σ. της Τρίτης, αλλά και την απολογία του Παναθηναϊκού, που στις 23 Φεβρουαρίου θα κληθεί ενώπιον της UEFA.

Οι «πράσινοι» καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη μη καταβολή 2,8 εκατ. ευρώ που αφορούν χρήματα και μπόνους σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει, καθώς επίσης και να αποδείξουν πώς μπορούν να εξοφλήσουν άλλα 5,2 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε οφειλές προς παίκτες μέχρι το τέλος του 2011.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα εξηγήσει στο ΔΣ της Τρίτης πώς έχει η ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη κατάσταση στην ομάδα, αφού ο χρόνος πιέζει και χρήματα δεν υπάρχουν.

Οι ελπίδες του Γόντικα αυτή τη στιγμή στηρίζονται στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αρκεί η τιμή της μετοχής της ΠΑΕ να πέσει στο 0,33  ευρώ.


Πηγή: woop.gr