Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΣ εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ευχαριστημένος στην συνέντευξη Τύπου από την εικόνα των παικτών του και θεωρεί ότι το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Ήταν ένα πρώτο μέρος στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Μας έλειπε ο ρυθμός, αλλά είχαμε φάσεις για το γκολ. Το δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο από τότε που ήρθα στην ομάδα.

Είχαμε κατοχή και φάσεις για να τελειώσουμε το ματς, αλλά η τύχη δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους είχαμε απόλυτη ανάγκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τα είχαν όλα στο δεύτερο μέρος, εκτός από το γκολ. Συνεχίζουμε, υπάρχουν ακόμη πολλά ματς και έχουμε δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την αστοχία του Κούτσι ο Μάντζιος ανέφερε:
"Έτσι είναι οι επιθετικοί. Άλλες φορές έχουν ρέντα, άλλες είναι σε κακή ημέρα. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε και θεωρώ ότι με την εμφάνιση του δεύτερου μέρους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για το αν ο Πανιώνιος πρέπει να αναζητήσει σε άλλο ματς τους δύο χαμένους βαθμούς από το σημερινό, ο Μάντζιος τόνισε:
"Δεν έχουμε περιθώριο να μην χτυπάμε τα ματς. Παντού κυνηγάμε βαθμούς. Εκτός δεν είμαστε καλοί, αλλά με εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ σε όλα τα άλλα είχαμε προβλήματα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί η έδρα δίνει την κατηγορία. Δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος. Παίζαμε αργά και δεν βρήκαμε χώρους, αλλά στο δεύτερο με την αλλαγή τακτικής ήταν όλα καλά πλην του γκολ και μένει η απογοήτευση του αποτελέσματος".

Πηγή: woop.gr