current views are: 2

12 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση09:21

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ με τρόπαιο την πρωτιά

Η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 είναι το βραβείο που θα πάρει όποιος από τους δύο καταφέρει να νικήσει σήμερα στο ΣΕΦ (17:00 ΝΕΤ).

Δημοσίευση 09:21’
αρθρο-newpost

Η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 είναι το βραβείο που θα πάρει όποιος από τους δύο καταφέρει να νικήσει σήμερα στο ΣΕΦ (17:00 ΝΕΤ).

Η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 είναι το βραβείο που θα πάρει όποιος από τους δύο καταφέρει να νικήσει σήμερα στο ΣΕΦ (17:00 ΝΕΤ). Οι ερυθρόλευκοι» έχουν ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Φενέρ στην Τουρκία, αλλά ακόμα δεν ξέρουν αν ο Αντιτς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αρκετά τα προβλήματα για «Ντούντα»

Ο θρίαμβος επί της Αναντολού Εφές έφερε αισιοδοξία στη μηχανή του Ιβκοβιτς που έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Για να πάρουν την πρώτη θέση οι «ερυθρόλευκοι», θα πρέπει να νικήσουν σήμερα, ενώ αν καλύψουν και τη διαφορά του πρώτου ματς (74-70), τότε οι πράσινοι θα θέλουν δυο ήττες του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά προβλήματα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέρο Άντιτς, που χθες πέρασε από το ΣΕΦ αλλά δεν προπονήθηκε.

Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και χθες συνέχισε τη φαρμακευτική αγωγή στο νοσοκομείο. Όπως όλα δείχνουν θα είναι στη δωδεκάδα, αλλά προφανώς έχει καταβληθεί από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί από την Πέμπτη. Όσον αφορά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο,είναι απολύτως υγιής αλλά δεν έχει ρυθμό και θα δείξει αν θα είναι στην αποστολή. Σίγουρα εκτός θα είναι ο ανέτοιμος Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Μάρκο Κέσελ.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, δεν έχουν εξαντληθεί, αλλά εκτιμάται πως μέχρι το τζάμπολ θα υπάρχει το πρώτο sold out της σεζόν και θα έχουν εξαφανιστεί και τα περίπου 11.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν.

Ερυθρόλευκο πλεονέκτημα;

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να δώσουν το πλεονέκτημα έδρας στον Ολυμπιακό και θέλουν από σήμερα να τελειώνουν με αυτήν την υπόθεση. Αν τα καταφέρουν θα είναι η πρώτη νίκη ύστερα από τέσσερα χρόνια στο ΣΕΦ (σε κανονική διάρκεια).

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου δεν έχει πολλές παγίδες για τους πρωταθλητές, που αντιμετωπίζουν Καβάλα, ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Κολοσσό εντός και Ηλυσιακό, Μαρούσι, Περιστέρι και Πανιώνιο εκτός έδρας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Στίβεν Σμιθ, ενώ αυτός που θα πάρει την θέση του την θέση του στη δωδεκάδα είναι ο Αλέξης Κυρίτσης.

* Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κύριοι Σχινάς, Γκόντας και Αναστόπουλος, όπως προέκυψε από την επεισοδιακή κλήρωση που έγινε την Πέμπτη.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα