Πως και πως περιμένουν άπαντες στην Κύπρο, τις επερχόμενες αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Λιόν για τη φάση των "16" του Champions League.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης σε συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δήλωσε πως η πρόκριση επί του γαλλικού συλλόγου θα έρθει με σωστή προσέγγιση, και γιατί όχι λίγη τύχη:

"Αυτά τα ματς σημαίνουν πολλά για όλη την Κύπρο. Όλοι ζουν κι αναπνέουν για την ομάδα. Το βιώνω κάθε μέρα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικό φαινόμενο.

Αποτελεί θέμα συζήτησης στα σπίτια, τα σχολεία, στις δουλειές για κάθε Κύπριο. Δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ομάδας, αλλά όλοι.
Ξέραμε πως όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε στους '16' θα είχαμε δύσκολο έργο. Όμως πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε στη Λιόν ακριβώς ό,τι και απέναντι σε Σαχτάρ, Πόρτο και Ζενίτ. Με τη σωστή προσέγγιση και λίγη τύχη, γιατί όχι;".
Όσον αφορά τη συνταγή της επιτυχίας, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως οφείλεται στην εξαιρετική χημεία και τις ίδιες φιλοδοξίες:

"Έχουμε εξαιρετική χημεία σαν ομάδα και τις ίδιες φιλοδοξίες. Οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες και επαγγελματίες που έχουν εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ.

Αυτό το μαγικό ομαδικό πνεύμα πηγάζει από τον προπονητή. Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και στη δυνατότητά μας να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη. Κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας".

Πηγή: woop.gr 
TAGS