Όλα κρέμονται βέβαια σε μία κλωστή. Γιατί σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πώς θα αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές λίγο πριν αρχίσει το ματς. Όμως λαμβάνοντας υπόψη τα όσα άφησε να εννοηθεί και σήμερα το μεσημέρι ο Βαλβέρδε, τόσο στην προπόνηση, όσο και με τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου, δεν αναμένονται σαρωτικές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αν εξαιρεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δεν βρίσκεται στην Μόσχα επειδή κουβαλάει τιμωρία από το Champions League, η ενδεκάδα θα έχει αρκετή δόση από το ντέρμπι της περασμένης Παρασκευής.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Μέγερι θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία και στην άμυνα αναμένεται η τετράδα με τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο, τον Χολέμπας στο αριστερό και τον Μέλμπεργκ μαζί με τον Μαρκάνο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αβραάμ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μανιάτης θα είναι με τον Ορμπάιθ. Εκτός κι αν προτιμήσει τον Μοντέστο. Πιο πιθανό όμως είναι να παίξουν οι δύο πρώτοι.

Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ιμπαγάσα, στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής οι Καζίμ-Ρίτσαρντς και Μιραλάς, ενώ στην κορυφή ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Το βράδυ αυτό που έλεγαν στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ήταν ότι το πιθανότερο είναι να γίνει. Κι αυτό, γιατί όπως έλεγαν οι Ρώσοι, την ώρα του αγώνα αναμένεται θερμοκρασία γύρω στους -14 βαθμούς. Μάλιστα το διάστημα 15.00-17.00 (ώρα Ρωσίας) είναι το. θερμότερο της Μόσχας!


Πηγή: woop.gr