Κι όμως, ο Άλεν Αϊβερσον δοκιμάζεται πλέον και οικονομικά. Πληροφορίες που δημοσιεύονται στα Αμερικανικά ΜΜΕ τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη χρεωκοπία! Η... απάντηση μάλλον κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο συνήθιζε να ξοδεύει ο "Answer".
Αντιμέτωπος με το φάσμα της χρεωκοπίας φέρεται να βρίσκεται ο Αλεν Αϊβερσον σύμφωνα με πληροφορίες των Αμερικανικών ΜΜΕ.

Πρόσφατα, ο πρώην σταρ του ΝΒΑ προχώρησε στην αγορά ενός πανάκριβου κοσμήματος αξίας 860.000 δολαρίων αλλά η επιταγή που έκοψε αποδείχθηκε ακάλυπτη. Αμέσως δικαστής της πολιτείας της Τζόρτζια κίνησε σχετικές διαδικασίες και ο παίκτης αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι πως κατάφερε να ξοδέψει ο Αϊβερσον τα 154 εκατομμύρια δολάρια που έχει κερδίσει μέχρι τώρα από την επαγγελματική καριέρα του στο μπάσκετ.

Η απάντηση μάλλον κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο συνήθιζε να ξοδεύει ο "Answer". Ολα αυτά τα χρόνια ο βραχύσωμος πλέι μέικερ φρόντισε να βοηθήσει οικονομικά πολλούς παιδικούς φίλους του ενώ συνήθιζε να χαρίζει πανάκριβα δώρα σε άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Εκτός αυτού, ο Αϊβερσον ξόδευει πολλά χρήματα και για τον εαυτό του έχοντας μία σειρά από....ειδικές συνήθειες. Μία από αυτές ήταν να έχει μαζί του τον προσωπικό του κομμωτή σ' όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πηγή: Contra.gr