Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης είχε δεσμευτεί στην προηγούμενη συνάντηση των μετόχων ότι θα φέρει 3 εκατ. ευρώ από ιδιώτες και μαζί τα υπόλοιπα 4 εκατ. από τους μετόχους θα κάλυπταν τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ.
Την στιγμή που μόνο Πέτρος Παππάς δείχνει "ζεστός" να βάλει το χέρι στην τσέπη και ψάχνεται ο Νίκος Νοτιάς για να βάλει το μερίδιο που του αναλογεί, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ βρήκε τα 3 εκ. ευρώ που είχε πει, με το ένα εκ. ευρώ από αυτά να τα παίρνει στο μέλλον πίσω αυτός που θα το δώσει, από τα λεφτά που θα πάρει η ΠΑΕ από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συνάντηση στο Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι διαθέσιμα τουλάχιστον από αύριο Τετάρτη (15/2) τα 3 εκ. ευρώ για την ΑΕΚ, ώστε και οι μέτοχοι να αποφασίσουν έτσι να τρέξουν άμεσα τις διαδικασίες.
Μάλιστα, ο ίδιος έλεγε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να βιαστεί για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση, πριν καν η UEFA στείλει το σχετικό έγγραφο στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Πλέον ο Νικολαΐδης περιμένει την αντίδραση των κ.κ. Παππά και Νοτιά, αφού αυξάνονται οι πιθανότητες η ομάδα να αποφύγει την τιμωρία από την  UEFA.

Πηγή:woop.gr