"Βόμβα" μεγατόνων από το μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αποκάλυψε στο Tuttomercatoweb ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και πως υπάρχει συμφωνία γι' αυτό ανάμεσα στην διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή. Ο Φερνάντο Κοσεντίνο είπε πως τον χειμώνα αποφασίστηκε να μείνει ο Αργεντινός στην ομάδα ως τον Ιούνιο και μετά να φύγει, με την Ιταλία να είναι ένας επιθυμητός προορισμός.

Μάλιστα, είπε πως σίγουρα θα υπάρξει επικοινωνία με τη Ρόμα, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της, ενώ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι.

«Το χειμώνα αποφασίσαμε να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά συμφωνήσαμε να φύγει τον Ιούνιο κι ελπίζω να πάει στην Ιταλία. Ο Σεμπάστιαν πληρώνει το γεγονός ότι λογίζεται ως μη Ευρωπαίος παίκτης, αλλά υπάρχουν πιθανότητες για να μεταγραφεί στην Ιταλία», δήλωσε και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πελάτη του:

«Σίγουρα θα μιλήσουμε με τη Ρόμα τον Ιούνιο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχουν 6-7 σύλλογοι στην Ευρώπη. Ελπίζω να έρθει στην Ιταλία, επειδή αυτό είναι που θέλει. Είναι ώρα να κάνει το άλμα. Θα τον ενδιέφερε πολύ να πάει στη Ρόμα».

Το συμβόλαιο του 25χρονου άσου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι του 2014 και πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Αν η ομάδα το κατακτήσει, τότε θα πάει απευθείας στους ομίλους του Champions League και το ταμείο θα πάρει... ανάσα. Αν όχι, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, μιας και το συμβόλαιο του Λέτο είναι αρκετά βαρύ.

Βέβαια, έχουμε και το ενδιαφέρον των Αράβων και τώρα που άλλαξε το νομοσχέδιο και κάνουν μπάσιμο για αγορά της ΠΑΕ, τότε τα δεδομένα θα είναι εν πολλοίς διαφορετικά και σε αυτή την περίπτωση ο Λέτο δύσκολα θα μπορεί να φύγει. Άρα, παρά τις δηλώσεις του Κοσεντίνο, δεν είναι σίγουρο πως θα πωληθεί ο Λέτο το καλοκαίρι, αλλά θα υπάεξουν πολλά επεισόδια σε αυτό το σίριαλ...

Πηγή: woop.gr