Ήταν πολύ κουραστικό το ταξίδι στη Μόσχα. Και πολύ περισσότερο οι συνθήκες που επικρατούσαν στο Λουζνίκι, με αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές όπως ο Ράφικ Τζιμπούρ να πηγαίνουν τώρα πιο συντηρητικά, γιατί όσο να 'ναι αισθάνονται βεβαρημένα τα πόδια τους.
Ο Αλγερινός μάλιστα χθες έκανε πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Έμεινε στο γυμναστήριο, κάνοντας ατομικό, επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει κι άλλο τα γόνατά του. Το πρόβλημα με την χονδροπάθεια συνεχίζει να υφίσταται και για αυτόν τον λόγο τον πάνε πιο χαλαρά από το τεχνικό τιμ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζιμπούρ δεν θέλει με τίποτα να χάσει το μεθαυριανό ματς με τον Πανιώνιο. Όσο κι αν τρέφει απεριόριστο σεβασμό στους «κυανέρυθρους» και όσο κι αν έχει χτίσει μία εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης, τώρα παίζει στον Ολυμπιακό και κοιτάζει το καλύτερο για την ομάδα του.
Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του κάνει κάποιες σκέψεις, μήπως και τον προφυλάξει από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Από την άλλη όμως, από τη στιγμή που ο ίδιος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα και αύριο, τότε το ιδανικότερο θα ήταν να παίξει.
Όμως μην λησμονούμε ότι υπάρχει και η λύση του Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, όταν ο Τζιμπούρ αντιμετώπιζε τα προβλήματα με τα γόνατά του, ήταν αυτός που είχε αναλάβει το φορτίο των επιθετικών προσπαθειών του Ολυμπιακού. Και τα πήγε περίφημα.


Πηγή: woop.gr