Στα δύο προσεχή παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή για το πρωτάθλημα και με την Ουντινέζε την επόμενη Πέμπτη για το Europa League αναφέρθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο Ιταλός στόπερ του «δικεφάλου» χαρακτήρισε τελικό το ματς με τους συμπατριώτες του, ενώ για το επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είπε ότι πρόκειται για ειδικό παιχνίδι.

Αναφορικά με το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε τόνισε: «Και πάλι 50-50 είναι οι πιθανότητες. Αυτό έλεγα και πριν αυτό θα πω και σήμερα. Είναι ένας τελικός και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Είναι το όνειρό μας να προχωρήσουμε. Θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε να είναι αρκετό για να προκριθούμε».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Κρέσιτς ότι ο ΠΑΟΚ υπερεκτίμησε την Ουντινέζε, ο Τσιρίλο είπε: «Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που πήραμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον Άρη και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει: «Ξέρω πολύ καλά ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και τους φιλάθλους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για τη νίκη. Μετά θα προσπαθήσουμε σε 2-3 μέρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να στραφούμε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ειδικό παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε όλη την ενέργεια μας να δώσουμε το 100% και κάτι παραπάνω. Θέλω να ελπίζω και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι».

Τέλος, για το μυστικό της επιτυχίας στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, ο Τσιρίλο δήλωσε: «Πρέπει να υπάρχει πολύ πάθος και μεγάλη καρδιά. Πρέπει να παίξουμε καλά. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά την φετινή σεζόν και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Ελπίζω σε κάτι καλό στα παιχνίδια που ακολουθούν. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας, παντού να παίζουμε για τη νίκη και να δίνουμε τα πάντα για τους φιλάθλους. Κανένα από αυτά τα ματς δεν θα είναι εύκολο, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε».

Πηγή: woop.gr