Να... υπενθυμίσει στη Σούπερ Λίγκα με τον δικό του τρόπο, πως η Πολιτεία είναι αυτή που αποφασίζει για την αναβολή κάποιο αγώνα αν υπάρχει σοβαρός λόγος, έσπευσε ο Πάνος Μπιτσαξής.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού με επίσημη δήλωσή του υπεραμύνθηκε της απόφασης για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και ξεκαθάρσε πως η αναβολή έγινε για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διαφύλξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών:

«Είναι αληθές ότι η αναβολή αγώνων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, προκαλεί δυσκολίες στις διοργανώτριες αρχές. Γι’ αυτό το λόγο, η λήψη του μέτρου αυτού γίνεται πάντα με φειδώ, προσεκτική στάθμιση όλων των περιστάσεων και των κινδύνων.

Πρέπει όμως να γίνει με σαφήνεια και καθαρότητα αντιληπτό από τις διοργανώτριες αρχές ότι η κυριαρχική εκτίμηση για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ανήκει στην Πολιτεία.

Αυτό πρέπει να το λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη οι διοργανώτριες αρχές, όταν παίρνουν αποφάσεις στο πεδίο της δικαιοδοσίας τους.

Ιδίως όταν λαμβάνουν αποφάσεις αναβολής μιας ολόκληρης αγωνιστικής, για οποιοδήποτε λόγο εκτιμούν κατά την κρίση τους ουσιώδη».

πηγή: woop.gr