Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα με 0-1.
Ο προπονητής της Ξάνθης έκανε λόγο για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, ενώ άφησε αιχμές και για την διαιτησία.

«Πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα. Πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε προς τα πάνω. Πρέπει να πάρουμε ένα δυο ματς για να τελειώνουμε με την παραμονή. Κάνουμε ευκαιρίες, δεν βάζουμε γκολ. Ενώ οι αντίπαλοι βάζουν εύκολα.

Πρέπει να ωριμάσουμε για να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι καλύτερος σημασία έχει ποιος βάζει το γκολ. Ο Αστέρας το έβαλε, οπότε του αξίζουν συγχαρητήρια.

Θα πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογική κατάσταση των παικτών μας γιατί είναι μικροί και άπειροι. Δεν έχω μιλήσει για διαιτησία, τα παιδιά βλέπουν ότι οι κανόνες ισχύουν για εμάς, ενώ για τους αντιπάλους όχι.

Τα παιδιά προσπαθούν, αλλά δεν μπαίνει γκολ. Η εστία έχει μικρύνει πολύ για εμάς. Οι αντίπαλοι και στα προηγούμενα ματς, με μια κόντρα βάζουν γκολ. Ξέραμε αφού κάναμε προγραμματισμό για νεαρούς παίκτες πως θα είχαμε και τέτοια πράγματα. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να βελτιωθούμε. Δε νομίζω ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι από εμάς. Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει».


Πηγή: woop.gr