Πανιώνιο έχει σήμερα το ερυθρόλευκο «μενού» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχοντας τις απουσίες των Μοντέστο, Μιραλάς, Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα, καλείται να βρει άμεσα λύσεις για να πάρει ο Ολυμπιακός όμορφα και γρήγορα το τρίποντο που θα τον ξαναφέρει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Τα προβλήματα δεν λείπουν. Και ειδικά μετά την Ρωσία έχουν παρουσιαστεί ένα σωρό, με πρώτα-πρώτα των Μοντέστο, Μιραλάς και Μέλμπεργκ. Άρρωστοι και με πυρετό οι δύο πρώτοι, με διάσειση επέστρεψε ο «Βίκινγκ». Σε αυτούς προσθέστε και τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος χθες ανέβασε πυρετό και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Αυτό που ζητάει ο Βαλβέρδε δεν είναι τίποτε άλλο από το γρήγορο γκολ. Όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ. Όπως επίσης θέλει να μπει ο Ολυμπιακός ειδικά στο πρώτο 20λεπτο με τον αέρα που μπήκε στο Λουζνίκι της Μόσχας.
Αναγνωρίζει ότι ο Πανιώνιος θα παρατάξει ένα σύνολο που περισσότερο θα κοιτάξει να καλύψει τα νώτα του. Όμως για να καταφέρει να προκαλέσει προβλήματα στους Νεοσμυρνιώτες, θα πρέπει να βρει τους διαδρόμους. Κι από τη στιγμή που θα απουσιάζει ο Μιραλάς, αλλά και ο Ιμπαγάσα, τότε το βαρύ φορτίο διεμβολισμού της αντίπαλης άμυνας, δεν είναι άλλος από τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς.

Μέχρι στιγμής ο Βαλβέρδε δεν έχει δείξει τίποτα. Ίσως επειδή σχεδόν κάθε μέρα παρουσιαζόταν και ένα πρόβλημα.
Όμως αν λάβουμε υπόψη τα όσα άφηνε να διαρρέουν, τότε αναμένεται ένα σχήμα με τους Μέγερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν και Τζιμπούρ. Κι όλα αυτά, με την προϋπόθεση ότι οι Μανιάτης και Μαρκάνο δεν θα καταφέρουν να ξεκινήσουν.

Πηγή: woop.gr