current views are: 1

19 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση15:05

ΠΑΣάς ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο «τρίποντο» στους Ζωσιμάδες σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), με τους Τάτο και Μήτρογλου να είναι οι πρωταγωνιστές. Μείωσε ο Μπακαγιόκο με ανύπαρκτο πέναλτι!

Δημοσίευση 15:05’
αρθρο-newpost

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο «τρίποντο» στους Ζωσιμάδες σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), με τους Τάτο και Μήτρογλου να είναι οι πρωταγωνιστές. Μείωσε ο Μπακαγιόκο με ανύπαρκτο πέναλτι!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο «τρίποντο» στους Ζωσιμάδες σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), με τους Τάτο και Μήτρογλου να είναι οι πρωταγωνιστές. Μείωσε ο Μπακαγιόκο με ανύπαρκτο πέναλτι! Φουλ επίθεση

Οι δυο προπονητές επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο με φουλ επίθεση και 4-4-2 δείχνοντας πως αμφότεροι ήθελαν το «τρίποντο». Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε τους Κηπουρό, Λίλα, Ντάσιο, Κώτσιο, Μιχαήλ, Γεωργίου, Πατσατζόγλου, Ζαμπρέλα, Βίλα, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο. Από τη μεριά του, ο Γιώργος Δώνης προτίμησε τους Ράντμαν, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Νάστο, Σκόνδρα, Ζουέλα, Σφακιανάκη, Δημούτσο, Μπρίτο, Τάτο, Μήτρογλου.

Ο ΠΑΣ την υπεροχή, ο Ατρόμητος το γκολ

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά κι έδειξε πως ήθελε να επιβάλει εξ’ αρχής το ρυθμό του, τη στιγμή που ο Ατρόμητος επιχειρούσε λίγες φορές να βγει μπροστά. Παρά ταύτα, οι φάσεις ήταν λίγες, με τον Ζουέλα να προλαβαίνει τον Ζαμπρέλα στο 19′ στη μοναδική αξιόλογη μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.

Ωστόσο, στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ! Αυτό έγινε στο 30′, όταν ο Σφακιανάκης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κηπουρός δεν πραγματοποίησε καλή απόκρουση και ο Τάτος πλάσαρε από κανονική θέση για το 0-1.

Μάλιστα, οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με τον Μήτρογλου στο 38′, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Κηπουρού και τον πλάσαρε, όμως ο Πατσατζόγλου δήλωσε παρών και απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σουτ του Μπακαγιόκο στο 44′, το οποίο κόντραρε για να απομακρύνει προ κενής εστίας ο Νάστος.


σχετικα αρθρα