Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν και στους τρεις στόχους που βρίσκονται φέτος και μάλιστα με καλές εμφανίσεις, πράγμα που μόνο ικανοποίηση φέρνει στο στρατόπεδο της ομάδας.
Η νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0 επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και πριν από λίγες μέρες η νίκη στην Μόσχα επί της Ρούμπιν με 0-1 είχε δώσει το δικαίωμα για τα πρώτα χαμόγελα ενόψει της πρόκρισης στους "16" του Europa League.

Φυσικά υπάρχει και το Κύπελλο στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν, χωρίς μάλιστα την παρουσία του "αιωνίου" αντιπάλου.

Όλα αυτά φέρνουν την ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού που δίνει την δύναμη στην ομάδα να είναι συγκεντρωμένη ενόψει της δύσκολης συνέχεια και στους τρεις αυτούς στόχους.

Τα δεκατέσσερα γκολ σε έξι σερί αγώνες που έχουν συνδυαστεί με νίκη και μάλιστα κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, δείχνουν την καλή κατάσταση που είναι η ομάδα αυτή την περίοδο, πράγμα που δίνει την ψυχολογική ώθηση σε όλους να συνεχίσουν έτσι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τους Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μιραλάς και Μοδέστο που επιστρέφουν για τον επαναληπτικό με τους Ρώσους που θα γίνει το βράδυ (22:05) της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Απόντες θα είναι οι Μέγιερι, Ντιόγκο και Χολέμπας που είναι τιμωρημένοι.


Πηγή: woop.gr