Μπορεί πρωτάθλημα να μην υπάρχει το άλλο Σαββατοκύριακο με τα μέχρι τώρα δεδομένα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Το ντέρμπι με τον Άρη έχει ήδη περάσει στο παρελθόν και όλοι στον «δικέφαλο» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ουντινέζε.
Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση, την πρόκρισή του στους 16 του Europa League και δεν σκοπεύει να αφήσει τέτοια ευκαιρία να περάσει χωρίς να τη διεκδικήσει ως το τέλος. Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Ιταλούς με τα προβλήματα να παραμένουν.

Γλύκος, Ίβιτς, Κατσικάς και Έτο παραμένουν νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Γιώργος Φωτάκης λόγω της κίτρινης κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι του «Φρίουλι». Ο Απόστολος Γιάννου πέρας επιτυχώς το τεστ αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος στο ντέρμπι με τον Άρη, οπότε είναι πολύ πιθανό να τον προτιμήσει και πάλι ο Μπόλονι σε αυτή τη θέση, για να καλύψει το κενό. Όλα αυτά πάντως θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Ιταλούς. Αν και γηπεδούχος πρώτο του μέλημα θα είναι να διατηρήσει το μηδέν στη άμυνά του και να απειλήσει σε κάποιον αιφνιδιασμό, γιατί γίνεται αντιληπτό ότι αν η Ουντινέζε πετύχει το εκτός έδρας γκολ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το έργο του «δικεφάλου».

Πηγή: woop.gr