Μόνο σε εύκολη υπόθεση δεν εξελίσσεται η υπογραφή του διακανονισμού, που προτάθηκε για ακόμα μία φορά από την ΠΑΕ ΑΕΚ, στους παίκτες.
Ο πρόεδρος, Ανδρέας Δημητρέλος, τους εξήγησε κι αυτός με τη σειρά του την δραματική κατάσταση στα οικονομικά, τονίζοντας πως δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με τους μετόχους, που δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα ρευστότητας.
 
Ο Δημητρέλος πρότεινε στους ποδοσφαιριστές να υπογράψουν ένα έγγραφο το οποίο δεσμεύει την ΠΑΕ για αποπληρωμή των οφειλομένων εντός 6 μηνών και σε 4 δόσεις με την πρώτη να καταβάλλεται στις 20 Μαρτίου.
 
Οι ποδοσφαιριστές πήραν το σχετικό έγγραφο αδειοδότησης μαζί τους ώστε να το μελετήσουν και καλούνται να το επιστρέψουν ως την Τετάρτη με την υπογραφή τους.
 
Ωστόσο, παρουσιάζονται αρνητικοί στο να υπογράψουν, καθώς έχουν κουραστεί από τις υποσχέσεις, που μένουν μόνο υποσχέσεις από την πλευρά της διοίκησης.
 
Σε περίπτωση μη υπογραφής, η θέση της ΑΕΚ απέναντι στην UEFA θα γίνει πιο δύσκολη, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και οι παίκτες να υπογράψουν τον διακανονισμό μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.Πηγή: woop.gr