Την ώρα που ο χρόνος της ΑΕΚ είναι εξαιρετικά περιορισμένος για να λύσει τα προβλήματά της και να ανταπεξέλθει σε όσα ζητάει η UEFA κάποιοι από τους μετόχους προσπαθούν να δώσουν ανάσες.
Το απόγευμα της Τετάρτης, οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης έκαναν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της εταιρίας του Τάκη Κανελλόπουλου, τον οποίο και συνάντησαν συζητώντας για την δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε την υπόσχεσή του πως θα βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ, αναφέροντας πως θα ήθελε να γίνει το ίδιο και με τους υπόλοιπους μέτοχους του 2004.

Στη συνάντηση ήταν και ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος τα μεσάνυχτα βρέθηκε στο λεγόμενο «Δωματιάκι» όπου συζήτησε με τους ιθύνοντες της Original για την επόμενη… μέρα στην ΠΑΕ.

Ο Νικολαϊδης μάλιστα τόνισε πως μετά τα 2 εκ. ευρώ, που εξασφάλισε από δανειστή, μπορεί να προσφέρει και νέα οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

«Μπορώ και πάλι να προσφέρω ταμειακή διευκόλυνση στην ΑΕΚ μαζί με τον Οικονομόπουλο», φέρεται να τους είπε σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης υποστήριξε πως έχει έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους μετόχους και τον Νίκο Νοτιά, έχοντας αναλύσει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για την απάντηση που έλαβε κατά τις συνομιλίες τους.

Και όλα αυτά, ενώ σε λίγη ώρα η ΑΕΚ θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, στην οποία θα πρέπει να αποδείξουν πως η ΠΑΕ έχει… μπει σε διαδικασία εξυγίανσης.

Πηγή: woop.gr