Μετά τις πολικές θερμοκρασίες της Μόσχας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο… καμίνι του Καραϊσκάκη τη Ρουμπίν Καζάν με σκοπό μια μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League (22:00). Επιλέγει Ιμπαγάσα στην 11άδα o Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν σκοπεύει να αλλάξει τη συνταγή του νικηφόρου πρώτου αγώνα…

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα μπει στο παιχνίδι…

Με πολύ μεγάλη πίεση στην αμυντική γραμμή της ρωσικής ομάδας και ξεκάθαρο σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μπορέσει να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ξεκάθαρη πρόθεση από τον Ισπανό προπονητή να περάσει στους παίκτες τους την εντύπωση ότι το παιχνίδι το σημερινό δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο της Μόσχας και να συμπεριφερθούν σαν το πρώτο ματς να έχει λήξει 0-0.

Απουσίες έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά όχι τόσες για να δημιουργήσουν προβλήματα για την 11άδα.

Ο Κάρολ, με τον «αέρα» του πέναλτι, θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά αγωνιζόμενος από την αρχή του αγώνα.

Ο Μέλμπεργκ θα ξεκινήσει βασικός έχοντας ξεπεράσει πλήρως το σοκ από την διάσειση στο Λουζνίκι. Δίπλα του θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στα άκρα ο Μαρκάνο και ο Τοροσίδης.

Αμυντικά χαφ ο Ορμπάιθ και λίγα μέτρα πιο μπροστά του ο Ιμπαγάσα. Στα άκρα οι Μιραλάς και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.


Πηγή: sport-fm.gr