current views are: 1

23 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση13:39

Η μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ

Ένα βήμα από την πρόκρισή του στους «16» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δημοσίευση 13:39’
αρθρο-newpost

Ένα βήμα από την πρόκρισή του στους «16» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ένα βήμα από την πρόκρισή του στους «16» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται στις 20.00 (ΑΝΤ1) στην Τούμπα την Ουντινέζε, στη ρεβάνς του 0-0 στο «Φρίουλι». Η «λευκή» ισοπαλία με μία πρώτη ματιά δείχνει θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο είναι και αρκετά πονηρό, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη, καθώς σε οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ προκρίνονται οι φιλοξενούμενοι.

Ζητούμενο είναι το γκολ τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Ουντινέζε. Αυτό πάντως που φάνηκε από τις δηλώσεις του Λάσλο Μπόλονι αλλά και του Φραντσέσκο Γκουϊντολίν είναι ότι και οι δύο ομάδες θα μπουν στο παιχνίδι με πρωταρχικό στόχο να φυλάξουν τα νώτα τους.

Το δίλλημα του επιθετικού χαφ

Την τελευταία στιγμή θα φανεί ποιος εκ των Σωτήρη Μπαλάφα και Σταύρου Τσουκαλά θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και θα συμπληρώσει την τριάδα των χαφ. Η απουσία του τιμωρημένου Φωτάκη και του τραυματία Ίβιτς δημιουργεί ένα κενό στη θέση του επιτελικού μέσου.

Αυτός που φαίνεται να έχει προβάδισμα είναι ο Μπαλάφας, που θα παίξει δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία ως αμυντικό χαφ και θα προωθηθεί ο Λάζαρ για να αγωνιστεί μπροστά από τους δύο και πίσω από τον Αθανασιάδη, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Μπόλονι θα χρησιμοποιήσει ενδεκάδα «Φρίουλι» . Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μαλεζάς με τον Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, ο Σταφυλίδης στο αριστερό άκρο, ο Σνάουτσνερ στο δεξί, ο Σαλπιγγίδης στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Γεωργιάδης στην αριστερή.

Στη 19μελή αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Χαλκιάς, Λίνο, Γιάννου, Ρομπέρ, Νιμανί, Παπάζογλου και Αποστολόπουλος.

Ένα ερωτηματικό για Ουντινέζε

Μία θέση αναζητά κάτοχο και στην ενδεκάδα της Ουντινέζε, που ήρθε τελικά στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Ντι Νατάλε, παρά τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα. Ο Φραντσέσκο Γκουϊντολίν θα παρατάξει πάλι ένα αρκετά γεμάτο κέντρο, παίζοντας με τρεις αμυντικούς, έξι παίκτες στη μεσαία γραμμή και έναν φορ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτζι θα είναι οι τρεις στόπερ, δεξί χαφ θα παίξει ο Μπάστα, αριστερό ο Πασκουάλε, στον άξονα οι Πατσιέντζα και ένας εκ των Ασαμόα και Αρμέρο, σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Φαμπρίνι και μοναδικός προωθημένος ο Φλόρο Φλόρες.

Απόντες εκτός του Ντι Νατάλε είναι οι Ίσλα, Μπαντού, Μπαρέτο και Πίντζι που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα