Το όνειρο που έχτισε ο ΠΑΟΚ στα 90 λεπτά της παρουσίας του στο «Φρίουλι» κατέρρευσε σε ένα 15λεπτο στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League ο «δικέφαλος» ψάχνει για στόχο. Ο μοναδικός προφανής στόχος είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο πρωτάθλημα.
Είναι όμως αρκετός για να… ιντριγκάρει τους παίκτες του Λάσλο Μπόλονι; Ο ίδιος ο Ρουμάνος απέφυγε να οριοθετήσει κάποιον στόχο. Για είσοδο στην πεντάδα μίλησε αλλά αυτό θεωρείται αυτονόητο στις τάξεις του «δικεφάλου». Εκεί που έπρεπε να γίνει το κάτι παραπάνω δεν έγινε.

Στο κύπελλο η μεγάλη ευκαιρία για μία συμμετοχή σε τελικό μετά από αρκετά χρόνια και πιθανόν για την κατάκτηση ενός τίτλου έσβησε άδοξα στον προημιτελικό με τον Ατρόμητο, ενώ το όνειρο μίας μεγάλης ευρωπαϊκής πρόκρισης που προέκυψε στην πορεία είχε άσχημο τέλος, που πράγματι δεν άξιζε στην ομάδα βάσει της φετινής ευρωπαϊκής πορείας.
Το ψυχολογικό άδειασμα των παικτών του ΠΑΟΚ είναι μάλλον αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί λίγο τον Μπόλονι.

Μπορεί μεν ως επαγγελματίες οι ποδοσφαιριστές να οφείλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι και άνθρωποι και αναμφισβήτητα οι δύο μεγάλοι φετινοί στόχοι τελείωσαν. Η δυσκολία της δουλειάς του Ρουμάνου είναι πλέον η εύρεση ενός ισχυρού κινήτρου για τους ποδοσφαιριστές του.


Πηγή: woop.gr