Η τιμωρία της UEFA φαίνεται ότι ταρακούνησε για τα καλά τους μετόχους του Παναθηναϊκού, με τους Βγενόπουλο και Πολέμη να αναλαμβάνουν δράση, σύμφωνα με τη Sport Day, ώστε η ομάδα να μην αποκλειστεί για ένα χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο άντρες αναμένεται να έχουν συνάντηση πριν τη γενική συνέλευση στις 9 Μαρτίου, εκεί δηλαδή που ξεκαθαρίσει πόσα χρήματα θα βάλει ο κάθε μέτοχος.

Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου να δείξουν έγγραφα στην UEFA με τα οποία να αποδεικνύουν ότι έχουν ξοφλήσει οφειλές 8.000.000 ευρώ (ποσό που αφορά οφειλές του προηγούμενου έτους).

Οι μέτοχοι της ομάδας, πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ομάδα να παραδοθεί στον κίνδυνο, καθώς εμφανίζονται έτοιμοι να βρουν μέχρι και άλλους ενδιαφερόμενους ώστε να σωθεί η κατάσταση.

Την ερχόμενη εβδομάδα εξάλλου, ο Αδαμάντιος Πολέμης θα λάβει την απάντηση τράπεζας για την χορήγηση δανείου 15.000.000 ευρώ, του οποίου θα είναι εγγυητής ο ίδιος.

Παράλληλα, στην τράπεζα εμφανίζονται ενήμεροι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καλυφθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ τον άλλο μήνα.

Πηγή: woop.gr