Παρότι μεσολάβησε μια εβδομάδα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε και πάλι να σφραγίσει εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να δώσει το παιχνίδι την προσεχή Κυριακή χωρίς φιλάθλους. Η ΦΑΕ Αθηνών αρνήθηκε να δεχθεί προσωπική επιταγή 400.000 ευρώ από τον δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλο, που θα κάλυπτε τις υποχρεώσεις της Ένωσης προς την εφορία, προκειμένου να μη δημιουργηθεί προηγούμενο με άλλες εταιρείες ή ομάδες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Έτσι απαιτήθηκε τραπεζική επιταγή, που θα εκδιδόταν στο όνομα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία βέβαια δεν βρέθηκε ποτέ.

Την εξέλιξη αυτή έσπευσε να γνωστοποιήσει η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω οφειλών στην Εφορία και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατάφερε να εκδόσει εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος βάσει του κανονισμού της Superleague θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου και ιδίως των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για το ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεσμευόμαστε να ανταμείψουμε την υπομονή τους στα προσεχή παιχνίδια.

Κατανοούμε την απόλυτα δικαιολογημένη στεναχώρια των φιλάθλων αλλά επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα τιμωρηθεί και ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η αδειοδότησή της από την UEFA».

Πηγή: naftemporiki.gr
TAGS