Το γρήγορο γκολ κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν αποζημίωσε τον Ολυμπιακό για το δυνατό του ξεκίνημα στον αγώνα, σύμφωνα με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, παραδέχτηκε πως του αρέσει να σκοράρει, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι αρκετά φιλόδοξη για εφέτος.

Επιπλέον, θεωρεί πως μετά την πρόκριση στους «16» του Europa League, μπορεί η εφετινή χρονιά να αποδειχθεί αρκετά μεγάλη για τον σύλλογο του Πειραιά.

«Μου αρέσει να σκοράρω σε τέτοια παιχνίδια. Νομίζω πως η ομάδα έπαιξε καλά. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και αποζημιωθήκαμε με ένα γρήγορο γκολ. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στον επόμενο γύρο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα καλό σύνολο και είμαστε φιλόδοξοι. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη, οπότε αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη σεζόν».

Σε ‘ ότι αφορά τον εαυτό του τόνισε πως βελτιώθηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και ειδικά στον Ολυμπιακό, ενώ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη φετινή του παρουσία.

Πηγή: woop.gr