current views are: 1

25 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση08:56

Ο απολογισμός του «Σάλπι»

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στάθηκε σε δύο στιγμές τις οποίες χαρακτήρισε κορυφαίες.

Δημοσίευση 08:56’
αρθρο-newpost

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στάθηκε σε δύο στιγμές τις οποίες χαρακτήρισε κορυφαίες.

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στάθηκε σε δύο στιγμές τις οποίες χαρακτήρισε κορυφαίες. Η μία ήταν η νίκη στην Αγγλία επί της Τότεναμ, που εξασφάλιζε στον «δικέφαλο» την πρόκριση στους «32» του Europa League και η δεύτερη το ματς με τη Ρούμπιν στην Τούμπια, που έδινε στον ΠΑΟΚ την πρωτιά στον όμιλο.

«Ήταν μία καλή πορεία. Τα πήγαμε πολύ καλά, έχοντας απέναντί μας, σε όλη τη φετινή πορεία, σπουδαίες ομάδες. Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο αλλά δυστυχώς την Πέμπτη ολοκληρώθηκε», είπε αρχικά στην «Sportday» ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τη συνολική φετινή ευρωπαϊκή εικόνα της ομάδας του.

Ερωτηθείς για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε τελικά να αποκλείσει την Ουντινέζε,
ο «Σάλπι» είπε: «Βρεθήκανε μόλις ένα βήμα πριν την πρόκριση στους ‘16’ του θεσμού. Η ομάδα προσπάθησε πολύ, έπαιξε σε δύσκολες έδρες, εναντίον σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως ήρθε το τέλος. Το μόνο αρκετά δυσάρεστο για εμάς είναι ότι ο αποκλεισμό ήρθε μέσα στην έδρα μας, ήρθε στην Τούμπα».

Όσο για το τι κρατάει από τη φετινή πορεία: «Η πρόκριση που εξασφαλίσαμε (ήμασταν τουλάχιστον 2οι) στο Λονδίνο, με τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί της Τότεναμ, αλλά και ο αγώνας με τη Ρούμπιν στην Τούμπα, όπου ξεκαθάρισε ότι τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτές οι δύο στιγμές είναι από τις κορυφαίες».

Τέλος, για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο παράγοντας κούραση,
ο Σαλπιγγίδης τόνισε: «Όντως είμαστε κουρασμένοι, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία, αυτές τις μέρες, να ξεκουραστούμε. Θα το κάνουμε και θα στοχεύσουμε σε ό,τι το καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Στόχος μας σίγουρα δεν είναι η πρώτη θέση, μια κι έχουμε απόσταση από τους δύο, όμως στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν. Μια ομάδα μπορεί να έχει διαφορά 15 βαθμών στην κανονική περίοδο και να μετατραπεί σε τρεις στα πλέι οφ. Πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά καλοί για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα