Η ανασταλτικού χαρακτήρα ποινή αποκλεισμού που επιβλήθηκε από την UEFA στον Παναθηναϊκό θορύβησε κάποιους από τους μετόχους, που επισπεύδουν τις διαδικασίες για να βρεθεί λύση και να μη μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνεργασία με τον Αδαμάντιο Πολέμη κι άλλους επιφανείς φίλους του «τριφυλλιού» έχουν δραστηριοποιηθεί, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας κάνει κινήσεις για να μαλακώσει η στάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας απέναντι στην ΠΑΕ.   

Οι κ.κ. Βγενόπουλος και Πολέμης έχουν έρθει σε επαφή με άλλους φίλους της ομάδας που έχουν οικονομική επιφάνεια και πρώτος τους στόχος είναι να συγκεντρωθούν εγκαίρως (ήτοι το αργότερα μέχρι τα τέλη Μαρτίου) 8 εκατ. ευρώ. Ο «Mr MIG» δίχως να έρθει σε νέα ρήξη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλει να ξεπεραστεί ο σκόπελος της ΓΗΠΕΛ για να βάλει-όπως έχει πει ο ίδιος-το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης θα επιδιώξει συνάντηση των μετόχων για να συνεισφέρουν οικονομικά (κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), ενώ θα ζητηθεί από τον «Τζίγκερ» να παραστεί μέσω των εκπροσώπων του στη Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου, ώστε να ληφθεί απόφαση, για να πάει η τιμή μετοχής στο 0,33 και να ανοίξει ο δρόμος, για να βάλει το 1,9 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το ποσοστό του ο Βγενόπουλος.   

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γόντικας έχει θέσει ως προτεραιότητα να βρεθούν τα 2,8 εκατ. ευρώ για να εξοφληθούν μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα. Εφόσον δεν βρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα, ο πρόεδρος του ΔΣ θα επιδιώξει να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες για διακανονισμό στην καταβολή των οφειλομένων. Αυτό μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό επιπλέον χρόνο μέχρι τον Ιούνιο, όταν και θα γίνει ο τελικός έλεγχος από την UEFA.


Πηγή: sport-fm.gr