ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη δεν «φυσά» στην ΑΕΚ

Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2012, 14:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ακόμη δεν «φυσά» στην ΑΕΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ΑΕΚ μετά την ανασταλτικού χαρακτήρα ποινή που της επιβλήθηκε από την UEFA για ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να κρατά κλειστά χαρτιά για το αν και πότε θα βάλει χρήματα.
Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ΑΕΚ μετά την ανασταλτικού χαρακτήρα ποινή που της επιβλήθηκε από την UEFA για ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να κρατά κλειστά χαρτιά για το αν και πότε θα βάλει χρήματα. Πέραν του δανείου που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης, απαιτούνται άλλα 4 εκατ. ευρώ μέσα στο Μάρτιο για να αποφύγει η «Ένωση» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Πολλοί θεωρούν-και μάλλον όχι άδικα-πως ενδεχόμενη κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να συνεισφέρει οικονομικά θα παρασύρει και τους υπόλοιπους πρώην συμμετόχους του στην ομάδα του 2004, αλλά μέχρι τώρα παραμένει αδρανής.   
Δημοσίευμα του «Goal» αναφέρει πως ο Χιώτης εφοπλιστής περιμένει να βάλει ο Τάκης Κανελλόπουλος 250.000 ευρώ που φέρεται να του χρωστάει.

Όπως αναφέρεται, το συγκεκριμένο ποσό είχε πει σαν εγγύηση από τον κ. Κανελλόπουλο για το δάνειο που εξασφάλισε η ΠΑΕ από την «Ασπίδα» και το οποίο αποπληρώθηκε από τον Νίκο Νοτιά το Νοέμβριο, καθώς φέρεται να κατέβαλε 1,2 εκατ. ευρώ καταβάλλοντας τις προσωπικές εγγυήσεις και των υπολοίπων μετόχων.   

Σε πρώτη φάση, πάντως, το ΔΣ της ερχόμενης εβδομάδας θα εγκρίνει τους όρους της εξασφάλισης δανείου μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να εκταμιευτούν άμεσα τα χρήματα. Πιθανότατα θα δεσμευτούν τα τηλεοπτικά έσοδα της ΠΑΕ για το υπόλοιπο της σεζόν (1,2 εκατ. ευρώ), πιθανώς κι ένα μέρος από αυτά της επόμενης περιόδου ή χρήματα από ενδεχόμενη πώληση παίκτη.

Εφόσον εκταμιευτούν τα χρήματα, θα δοθεί επιταγή 400.000 ευρώ στην Εφορία για να μην υπάρξει νέο πρόβλημα με τα εισιτήρια, ενώ θα γίνουν πληρωμές. Επίσης θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να δοθούν εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το ματς της 24ης αγωνιστικής, αν και οι «πράσινοι» πιθανότατα θα αρνηθούν υπό το φόβο επεισοδίων και τιμωρίας.



Πηγή: sport-fm.gr