Με τα καλύτερα λόγια για τον Λάζλο Μπόλονι μίλησε ο Κοστίν Λαζάρ. Για την ευκαιρία, που του έδωσε ο Μπόλονι να αγωνιστεί εκτός Ρουμανίας μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του. «Ουδέποτε ήμουν αχάριστος με τον κύριο Μπόλονι. Είναι μεγάλος προπονητής και πραγματικά έχω μετανιώσει που δεν είχα συνεργαστεί και παλιότερα μαζί του. Με ρωτήσατε πώς πήγα στον ΠΑΟΚ. Εκανα προετοιμασία με την Ραπίντ, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Μπόλονι», δήλωσε  στην ιστοσελίδα evz.ro και πρόσθεσε.
 
«Με ρώτησε αν θα ήθελα να συνεργαστούμε και του απάντησα κατευθείαν θετικά, χωρίς να το σκεφθώ. Και ήρθα στην ομάδα από το πρώτο της παιχνίδι. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, αν και είχα προτάσεις από την Τουρκία και τη Βουλγαρία», είπε.
 
Στη συνέχεια, μίλησε για τη κατάσταση στο ρουμανικό ποδόσφαιρο επιρρίπτοντας ευθύνες στους προέδρους των ομάδων: «Θέλουν πάντα να έχουν άποψη για όλα κι έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στις ομάδες. Στη Ρουμανία δεν παίζεται πλέον ποδόσφαιρο για τη χαρά του αθλήματος».


Πηγή: woop.gr