Την πίστη ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη τελική φάση του Euro 2012 εξέφρασαν ο Κώστας Φορτούνης και ο Ορέστης Καρνέζης στην πρώτη τους προπόνηση με τη «γαλανόλευκη».
Οι δύο νέοι έδειξαν, ότι έχουν εγκλιματιστεί στο περιβάλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους.

"Είμαστε μια καλή και δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στο Euro. Νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση",σχολίασε ο Φορτούνης, που χαρακτήρισε ως τεράστια εμπειρία το γεγονός, ότι είναι παρών στην Εθνική:

"Ευχαριστώ τον κ. Σάντος. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα την κλήση. Πριν από την προπόνηση που είπε να μην είπε αγχωμένος. «Δεν είναι ακατόρθωτη η καθιέρωση, αλλά είναι δύσκολη".

Ο Ορέστης Καρνέζης επίσης απένειμε τα εύσημα στον Πορτογάλο τεχνικό, που τον επέλεξε και πρόσθεσε: "Είναι καλό να ξέρεις ότι η προσπάθεια μπορεί να σε φέρει στην Εθνική», ενώ σχολίασε και το γεγονός, ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχουν κληθεί αρκετοί "πράσινοι", που δεν είχαν συμμετοχές ως τώρα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και ανέκαθεν είχε παίκτες στην Εθνική. Πλέον πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην Εθνική. Να προσπαθήσουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε στην τελική φάση έτοιμοι".
 
Στην απογευματινή προπόνηση, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος λόγω των υποχρεώσεων τους με ΑΕΚ και Σάλκε αντίστοιχα τη Κυριακή.
Την Τρίτη,οι διεθνείς θα γυμναστούν στις 19:00 στο Παγκρήτιο όπου τη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν σε παιχνίδι προετοιμασίας το Βέλγιο.


Πηγή: woop.gr