Ο Φαμπρίσιο Κολοτσίνι διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τους ''μάγκπις'' στο τέλος της σεζόν και αποσαφήνισε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα του αγγλικού βορρά για τα επόμενα χρόνια. Το συμβόλαιο του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και τους περασμένους μήνες, φήμες έκαναν λόγο πως βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου. 

Ο Κολοτσίνι δείχνει προσηλωμένος στους στόχους της Νιούκαστλ και ευελπιστεί πως σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

''Πρέπει να εξετάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επιβάλλεται σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Όταν θα έχουν απομείνει 4-5 παιχνίδια για τη λήξη της σεζόν, τότε θα πρέπει να δούμε αν τελικά στοχεύουμε το Europa League ή το Champions League. Όσο αφορά το συμβόλαιό μου, φυσικά και θέλω να μείνω στην ομάδα. Όλα πάνε καλά. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με τη διοίκηση και πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Λατρεύω τους οπαδούς της ομάδας και θέλω να παραμείνω στο σύλλογο για αρκετά χρόνια ακόμη.'', ανέφερε ο 31χρονος Αργεντινός που αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2008, όταν και μετακόμισε από τη Λα Κορούνια.

Πηγή: woop.gr