Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς, επισήμανε ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι βασικός στο φιλικό με την Ελλάδα.

Αρχικά ο εκλέκτορας των Βέλγων σχολίασε ότι «νόμιζα ότι ήταν ζεστά στην Ελλάδα. Τελικά όμως κάνει πολύ κρύο. Παρά το γεγονός όμως ότι ο ερχομός μας εδώ δεν επεφύλασσε ζεστές μέρες, πιστεύω πως θα γίνει ένα ζεστό και πολύ δυνατό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ελλάδος για την πρόκριση στο Euro. Της εύχομαι καλή τύχη όχι μόνο για το μεταξύ μας ματς αλλά και για για τα παιχνίδια σε Πολωνία και Ουκρανία».

Εκτός αυτού επισήμανε πως ο Μιραλάς θα είναι βασικός στον αγώνα με την Ελλάδα λέγοντας πως «επειδή γνωρίζω ότι ενδιαφέρει τον ελληνικό Τύπο να σας ανακοινώσω από τώρα ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Κέβιν Μιραλάς. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και βάζει αρκετά γκολ. Νιώθει καλά και θα είναι βασικός».

Ακόμα δήλωσε ότι «δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Ελλάδα, αλλιώς θα προκρινόμασταν κι εμείς. Έχουμε ταλέντο και τεχνική, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και να αποκτήσουμε ισορροπία».

Πηγή: gazzetta.gr