current views are: 1

29 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση13:50

Mανόλο Χιμένεθ: Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας μου!

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η Σαραγόσα εμφανίστηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Δημοσίευση 13:50’
αρθρο-newpost

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η Σαραγόσα εμφανίστηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η Σαραγόσα εμφανίστηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ υποστήριξε ότι θα ήταν δειλός αν επέλεγε τη λύση της παραίτησης και δήλωσε ντροπιασμένος για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, 12 βαθμούς μακριά από την 17η, που ισοδυναμεί με σωτηρία.

«Ντρέπομαι για τα πάντα και για όλους στην ομάδα. Έχουμε χάσει τον δρόμο μας, είμαστε στην κόψη του ξυραφιού. Η Σαραγόσα όμως δεν είναι οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση ή ο τοπικός Τύπος. Η ομάδα είναι τα πάντα και όλοι πρέπει να την στηρίξουν. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όταν χάνω ένα ματς, σκέφτομαι πώς θα νικήσω το επόμενο. Αυτό ελπίζω να κάνουμε στην συνέχεια και θέλω να περάσω το συγκεκριμένο μήνυμα και στους παίκτες. Ακόμη και όταν δεν τα καταφέρνουμε, τουλάχιστον να έχουμε προσπαθήσει. Η κατάσταση αυτή δεν με χαροποιεί. Νιώθω ντροπή και αυτό θα αλλάξει μόνο αν αλλάξει η εικόνα της ομάδας», τα λόγια του 48χρονου προπονητή, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησής του.

«Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα αποφασίσω εάν πρέπει να φύγω. Θεωρώ ότι θα ήταν δειλό από μέρους μου να παραιτηθώ, είναι θέμα υπερηφάνειας. Είμαι επαγγελματίας, εάν η δουλειά μου δεν βοηθά τη Σαραγόσα και έκανα λάθος με την απόφαση μου να έρθω εδώ τότε δεν πρέπει να με πληρώνουν. Αλλά αυτή την απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr


σχετικα αρθρα