ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πιο ελκυστική από Μπάγερν η Ντόρτμουντ»

Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου 2012, 19:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πιο ελκυστική από Μπάγερν η Ντόρτμουντ»
Facebook Twitter Whatsapp
Στους λόγους για τους οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το καλοκαίρι και όχι στην Μπάγερν Μονάχου, που ενδιαφερόταν επίσης για την απόκτησή του, στάθηκε με δηλώσεις του στην γερμανική «Bild» ο Μάρκους Ρέους.
Στους λόγους για τους οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το καλοκαίρι και όχι στην Μπάγερν Μονάχου, που ενδιαφερόταν επίσης για την απόκτησή του, στάθηκε με δηλώσεις του στην γερμανική «Bild» ο Μάρκους Ρέους. «Η Ντόρτμουντ είναι πιο ελκυστική από την Μπάγερν. Έχει να κάνει και με το προαίσθημα που έχεις για το ποιος προπονητής θα βοηθήσει περισσότερο στην εξέλιξή σου. Το Ντόρτμουντ μπορεί να μην είναι η μητρόπολη του ποδοσφαίρου, αλλά για μένα είναι το μέρος με τις καλύτερες προοπτικές», τόνισε ο 22χρονος επιθετικός της Γκλάντμπαχ, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ που έβγαλαν από τα ταμεία τους οι πρωταθλητές Γερμανίας για να τον αποκτήσουν.

«Τα χρήματα που ξόδεψε η Ντόρτμουντ ήταν αρκετά. Βέβαια, πάντα ονειρευόμουν να κοστίζω όσο ο Ζιντάν ή ο Ροναλντίνιο, αλλά ακόμη είμαι μακριά από αυτά τα δεδομένα. Όπως και να έχει, το ποσό που έδωσαν είναι άξιο προσοχής», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr