Την στιγμή που η Ντιένπρ τα έχει βρει σε όλα με τον Κώστα Μανωλά, πρσφέροντας παράλληλα στην ΑΕΚ το ποσό των 600.000 ευρώ για να πει το "ναι" στην μετακίνηση του νεαρού αμυντικού, το Δ.Σ. της ΠΑΕ απέρριψε την πρόταση το βράδυ της Τετάρτης.
Οι διοικούντες δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με λιγότερα από 800.000 ευρώ, ποσό που μέχρι τώρα δεν δίνει η Ντνιεπρ, εκτός αν επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Το σκεπτικό είναι ότι η ομάδα μένει μόνο με τους Δέλλα και Μπουγαϊδη στο κέντρο της άμυνας και θα έχει μεγάλο πρόβλημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, ενώ οι 300.000 που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, δε λύνουν τίποτα και θεωρείται ουσιαστικά "ξεπούλημα".

Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να έδωσε άδεια στον Μανωλά, ώστε να μεταβεί στην Ουκρανία, ωστόσο το Δ.Σ. θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση και δεν δέχεται να παραχωρηθεί ο Έλληνας άσος.

Πρόθεση της ΠΑς είναι να μη συζητήσει καμία προσφορά για τον παίκτη, η οποία θα είναι μικρότερη από 800.000 ευρώ. Ο Άρναρ Γκρέταρσον θα μεταβεί στην Ουκρανία μέσω Κωνσταντινούπολης και θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δυο διοικήσεις.

Πηγή: Woop.gr