Απορίες προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στιούαρτ Πιρς μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με την Ολλανδία. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των "τριών λιονταριών", παραδέχτηκε πως δεν πρόκειται να παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας για πολύ καιρό καθώς τόνισε πως δεν έχει την εμπειρία:

"Δεν νομίζω ότι έχω την εμπειρία γι' αυτή την θέση. Αυτό που κάνω είναι να κερδίσει λίγο χρόνο η ομοσπονδία. Ο προπονητής της εθνικής θα είναι άλλος πιθανότατα και όχι εγώ. Πραγματικά ευχαριστήθηκα αυτή την εβδομάδα και θα ευχαριστηθώ το καλοκαίρι.

Δεν δίνω εξετάσεις. Είμαι συνηθισμένος να κάθομαι σε πάγκο ομάδας και είμαι γύρω από ομάδες. Το προσωπικό και οι παίκτες ήταν άψογοι απέναντι μου.

Δεν μπορείς να εγγυηθείς αποτελέσματα αλλά δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Αυτό δεν αλλάζει την φιλοσοφία μου με κανέναν τρόπο. Θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος που είμαι και σήμερα" ήταν τα λόγια του Πιρς, ο οποίος ήταν ειλικρινέστατος στα όσα είπε μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τους "οράνιε".


Πηγή: woop.gr