Κανένα ενδιαφέρον για να επενδύσει στην ΑΕΚ τόνισε πως δεν έχει ο Τούρκι Αλ Σαντάουρι. 
Μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» ο άνθρωπος που παρείχε την ταμειακή διευκόλυνση στην «Ένωση» μέσω του Ντέμη Νικαλαΐδη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να διαθέσει κάποιο άλλο ποσό.

«Δεν έχω το παραμικρό – το τονίζω, το παραμικρό – ενδιαφέρον να επενδύσω ή να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα σας, την επισκέπτομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για επενδύσεις», δήλωσε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας και πρόσθεσε: «Γνωρίζει κι ο ίδιος ο Νικολαΐδης πως για κάτι περισσότερο ως προς την ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρομαι, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον, αφού επαναλαμβάνω το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων».

Για τα χρήματα που έδωσε στην ΑΕΚ: «Τα χρήματα τα παραχώρησα στον φίλο μου Ντέμη Νικολαΐδη, κάνοντάς του μια προσωπική χάρη, μια εξυπηρέτηση, τίποτα παραπάνω. Αυτός, μπορεί να τα διαχειριστεί όπως νομίζει, όπως κρίνει σκόπιμο και συμφέρον».Πηγή: pamesports.gr