Ο Κρέσιτς υπέστη θλάση β' βαθμού, ενώ ο Ιβιτς προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή (2/3). Για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός ο Σαλπιγγίδης. Ο Ιβιτς εκτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ, ότι πρέπει να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, παρά τις προσπάθειες του ποδοσφαιριστή να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναίκό με δεδομένο ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οσον αφορά την περίπτωση του Ντάριο Κρέσιτς, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού και το απόγευμα ο Κροάτης τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε περεταίρω εξετάσεις. Ο Σνάουτσνερ αισθανόταν σήμερα λιγότερες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αύριο (3/3) θα διαπιστωθεί οριστικά αν είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα για τον αγώνα με τους "πράσινους". Πάντως, οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Τέλος, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για λόγους ξεκούρασης δεν ακολούθησε την Παρασκευή (2/3) το πρόγραμμα προπόνησης. Ο διεθνής επιθετικός έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.


Πηγή: sport24.gr