Ο Στάθης Ταυλαρίδης απείχε από την προπόνηση της Παρασκευής διαμαρτυρόμενος για την ακαταστασία στα αποδυτήρια εξαιτίας της απουσίας του φροντιστή! Πάντως θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με παρόντες στο περιστατικό, ο στόπερ του ΟΦΗ εκνευρίστηκε όταν πήγε στα αποδυτήρια πριν από την προπόνηση και δεν βρήκε τα ρούχα του στη θέση τους. Ο φροντιστής του ΟΦΗ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Χαραλαμπάκης δεν προσέρχεται εδώ και τρεις ημέρες στις προπονήσεις επικαλούμενος οικονομική οφειλή της διοίκησης, ισχυρίζεται ωστόσο ότι φροντίζει να είναι τα πράγματα τακτοποιημένα.

Ο εκπρόσωπος του Ταυλαρίδη φέρεται να ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση της Κρητικής ομάδας για τη λύση της συνεργασίας με τον πελάτη του. Ο πρόεδρος της ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση για να συζητηθεί το θέμα που ανέκυψε και προκαλεί αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Ταυλαρίδης, που το απόγευμα της Παρασκευής αντέδρασε εν θερμώ, φαινόταν πιο ήρεμος το βράδυ, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα θελήσει να δώσει συνέχεια. Πάντως, από τον ίδιο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στην αποστολή του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού, εκτός αν η αντίδραση της διοίκησης αλλάξει τα δεδομένα.

Πηγή: contra.gr