current views are: 2

4 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση08:26

Βαζέχα: «Κάποια μέρα και στον Παναθηναϊκό»

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο νέος προπονητής του Αιγάλεω και τόνισε πως μέσα στους μελλοντικούς του στόχους είναι να αναλάβει και τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευση 08:26’
αρθρο-newpost

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο νέος προπονητής του Αιγάλεω και τόνισε πως μέσα στους μελλοντικούς του στόχους είναι να αναλάβει και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο νέος προπονητής του Αιγάλεω και τόνισε πως μέσα στους μελλοντικούς του στόχους είναι να αναλάβει και τον Παναθηναϊκό.


Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου το τριφύλλι επειδή έχει καλό πρόγραμμα και τα ντέρμπι στην έδρα του. Αναλυτικά όσα είπε ο Βαζέχα σε αθλητική εφημερίδα:

-Πώς προέκυψε η συνεργασία με το Αιγάλεω;

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Δούλεψα αρκετά με ακαδημίες, ωστόσο αφού πήρα το καλοκαίρι το δίπλωμα μου, ήθελα να κάνω κάτι ως πρώτος προπονητής. Μετά τον Παναθηναϊκό ως βοηθός του Νίκου Νιόπλια, μου έλειψαν πολύ τα γήπεδα. Οι ακαδημίες είναι κάτι διαφορετικό. Άλλο να έχεις τoυς παίκτες σου. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Η αγωνία του αγώνα, η προετοιμασία, τα αποδυτήρια, μου έλειψαν όλα αυτά. Το Αιγάλεω μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναζήσω αυτά που μου έλειψαν και θέλω να ευχαριστήσω για αυτό τον πρόεδρο Γιώργο Γιανναράκη και όλος τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Δεν ήμουν από τα γνωστά πρόσωπα στο χώρο της προπονητικής και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, μέσα από πολλή δουλειά».

-Οι πρώτες εντυπώσεις;

«Μέχρι στιγμής έχω κάνει τρεις προπονήσεις και όλα είναι καλά. Το Αιγάλεω είναι ένα οργανωμένο σωματείο και για τα δεδομένα της κατηγορίας οι συνθήκες είναι άριστες. Η ομάδα έχει μέλλον και προοπτική. Είπα και στη διοίκηση πως μπορεί να είμαστε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επτά βαθμού5 από την κορυφή, αλλά όλα γίνονται! Εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με θέαμα για τους φιλάθλους και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Το πρώτο ματς είναι κόντρα στο Περιστέρι. Είναι γειτονικό ντέρμπι και ελπίζω να κερδίσουμε. Από τις προπονήσεις που έχω κάνει με τα παιδιά, έχω συμπεράνει πως η ομάδα διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πάνω από όλα, με όρεξη για να παίξουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιδιά θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και τα δίνουν όλα στην προπόνηση».

-Ποιο είναι το μέλλον του προπονητή Βαζέχα;

«Όλοι έχουν τους προσωπικούς τους στόχους και φιλοδοξίες. Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να δουλέψω στο πιο υψηλό επίπεδο και στην Εθνική. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Ίσως κάποια μέρα αναλάβω τον Παναθηναϊκό! Από τότε που σταμάτησα από τον πάγκο της ομάδας ως βοηθός του Νιόπλια, έψαχνα μια ευκαιρία να δουλέψω σε μια ομάδα. Το καλοκαίρι έκανα κάποια σεμινάρια για το δίπλωμα UEFA PRO και δεν το πήρα για να το… κοιτάω! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια ομάδα με καλούς παίκτες και μέλλον. Η συνεργασία μου με το Αιγάλεω είναι μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».

Για το φαβορί του πρωταθλήματος: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Έχει καλό πρόγραμμα και τα ντέρμπι τα έχει στην έδρα του. Ακόμα και το εκτός έδρας, αυτό με την ΑΕΚ, το παίζει στο OAKA. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Το καλό είναι ότι γύρισαν κάποιοι παίκτες που έλειπαν καιρό, ενώ περιμένουμε να γυρίσουν κι άλλοι. Το καλό είναι πως πλέον η ομάδα θα έχει πιο μεγάλο και βαθύ ροστερ, λύνοντας τα χέρια του προπονητή, ο οποίος θα έχει πια περισσότερες λύσεις».

Πηγή: gazzetta.gr


σχετικα αρθρα