current views are: 1

5 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:25

Αδιεξόδου συνέχεια στην ΑΕΚ

Άγνωστες οι βουλές του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το «όχι» των Χατζηιωάννου και Γκούμα στην πρόταση για συνάντηση των κορυφαίων μετόχων της ομάδας του 2004.

Δημοσίευση 12:25’
αρθρο-newpost

Άγνωστες οι βουλές του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το «όχι» των Χατζηιωάννου και Γκούμα στην πρόταση για συνάντηση των κορυφαίων μετόχων της ομάδας του 2004.

Άγνωστες οι βουλές του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το «όχι» των Χατζηιωάννου και Γκούμα στην πρόταση για συνάντηση των κορυφαίων μετόχων της ομάδας του 2004. Ο «τίγρης» είχε θέσει ως όρο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο άνδρες και τους Παππά και Νοτιά, ωστόσο ήδη το ραντεβού που κάλεσε ο Γιάννης Βούρος μετρά δύο σημαντικές απώλειες και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η πλευρά Μελισσανίδη θα εξακολουθήσει να βλέπει θετικά τα πράγματα. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν είναι απλώς προβληματισμένος για την τωρινή κατάσταση της «Ένωσης» και το αν θα εξασφαλίσει άδεια από την UEFA, αλλά η συνέχεια καθώς θεωρεί πως πρέπει να γίνουν πολλά (αγωνιστικά και μη) για να ανακτήσει η ομάδα τη χαμένη της αίγλη.

Θολό είναι το τοπίο και για τον Νίκο Νοτιά, που παρότι παραμένει μεγαλομέτοχος εξακολουθεί να δείχνει αναβλητικότητα. Ο Χιώτης εφοπλιστής επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον Ανδρέα Δημητρέλο, εξέφρασε την αισιοδοξία για εύρεση λύσης και φάνηκε να δείχνει πρόθεση να βάλει κάποια χρήματα, αλλά είναι άγνωστο πόσα θα είναι αυτά κι αν προτίθεται να έρθει στην Αθήνα.

Εξάλλου, ούτε σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Δημητρέλου και της Ερασιτεχνικής, καθώς αναμένονται τα όποια αποτελέσματα των όποιων επαφών γίνουν τις επόμενες ημέρες. Το πιθανότερο είναι να αναβληθεί και η προγραμματισμένη για την Τετάρτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, αφού δεν αναμένεται κάποια ουσιαστική εξέλιξη ως τότε. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ θέλει περίπου 4 εκατ. ευρώ για να αποφύγει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Μάλιστα το ποσό θα πρέπει να συγκεντρωθεί αρκετές μέρες πριν το τέλος του μήνα, προκειμένου να γίνουν οι διακανονισμού με τους πιστωτές.

«Σφραγίζεται» η επιστροφή του κόσμου

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ 515.000 ευρώ, που είναι η πρώτη δόση από το δάνειο που εξασφάλισε για λογαριασμό της ομάδας ο Ντέμης Νικολαΐδης. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα διατεθεί για να καλυφθούν υποχρεώσεις προς την Εφορία και να σφραγιστούν τα εισιτήρια εν όψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Πηγή: sport-fm.gr


σχετικα αρθρα