Με στόχο να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, θα ταξιδέψει στην Τουρκία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (9-11/03), ο Λούης Τσάτουμας. Ο Μεσσήνιος άλτης, με καλύτερη επίδοση φέτος στα 8,05μ., τόνισε πως το επίπεδο στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να είναι καλό, ενώ μίλησε και για την μέχρι τώρα προετοιμασία του.

«Πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία αν ήδη έχεις πάρει μέρος σε μία, σε πέντε ή σε δέκα μεγάλους αγώνες, κάθε φορά είναι μια νέα φορά», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος και πρόσθεσε για τη φετινή διοργάνωση και τους στόχους του εκεί:

«Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο. Με αυτές τις σκέψεις θα ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη. Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ. Στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Πηγή: sport-fm.gr