Απίστευτο κι όμως αληθινό! 23 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, ο Γκρεγκ Γουίλτζερ δικαιώθηκε και πήρε τα χρήματα που του όφειλαν.

Η υπόθεση πέρασε από πολλές περιπέτειες , ώσπου το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να εγκρίνει το ένταλμα πληρωμής.

Και πάλι όμως τα χρήματα δεν δόθηκαν... Ακολούθησαν αμέτρητες αναβολές, αναστολές και εφέσεις, και ενώ τον Σεπτέμβριο του 2009 έγινε κατάσχεση της επιχορήγησης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς τον ΑΣ Άρη, αλλά το ένταλμα πληρωμής καθυστερούσε να εγκριθεί επί τρία χρόνια, η απειλή για μηνυτήρια αναφορά προς τους Παύλο Γερουλάνο, Πάνο Μπιτσαξή, καθώς και σε αρμόδιο υπάλληλο του οικονομικού τμήματος της ΓΓΑ, επέσπευσε τη διαδικασία - μαμούθ.

Η υπόθεση, αφού πέρασε από όλες τις δικαστικές βαθμίδες, έφτασε στον Άρειο Πάγο, συζητήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και τελικά, πριν από περίπου δέκα ημέρες, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εξέδωσε την τελική γνωμοδότηση δικαιώνοντας την πλευρά του παλαίμαχου Καναδού σέντερ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ενδιαφέρθηκε κυρίως για την ηθική και όχι απαραιτήτως για την οικονομική νίκη κατά της πρώην ομάδας του.

Πηγή: sport24.gr