Για πρώτη φορά έπειτα από περίπου δύο μήνες και αφού εξελίχθηκε σε σίριαλ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πράσινοι, ο παίκτης επί του παρόντος γλιτώνει την εγχείριση αλλά χάνει τα επερχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αφού το πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής που θα ακολουθησει θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνερασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτλείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρικεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία».

Πηγή: tovima.gr