current views are: 1

6 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση21:03

Χωρίς Λο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας

Χωρίς τον Έισι Λο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Ίκαρο Καλλιθέας στην εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Δημοσίευση 21:03’
αρθρο-newpost

Χωρίς τον Έισι Λο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Ίκαρο Καλλιθέας στην εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Χωρίς τον Έισι Λο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Ίκαρο Καλλιθέας στην εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισε να αφήσει τον Αμερικανό γκαρντ εκτός αποστολής ώστε να τον ξεκουράσει λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα άσο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο. Από το ματς με τον Ικαρο θα απουσιάσουν επίσης οι Γλυνιαδάκης, Κατσίβελης και Βασιλόπουλος.

Ως ένα καλό τεστ ενόψει του τελικού βλέπει το συγκεκριμένο ματς με τον Ίκαρο, ο βοηθός του Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου: «Είμαστε στο σημείο της σεζόν για το οποίο δουλεύαμε όλη τη χρονιά. Θέλουμε να είμαστε υγιής και να παραμείνουμε δεμένοι, αλλά κυρίως πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο. Ο Ίκαρος έχει παίκτες που σεβόμαστε και τελευταία παίζει καλά. Αυτό το ματς είναι ένα καλό τεστ ενόψει του τελικού».

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος επανήλθε στη 12άδα των Ερυθρολεύκων μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην πλάτη για αφαίρεση κύστης, είπε: «Δεν ήταν εύκολο να μείνω εκτός από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Παίζουμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που κερδίσαμε εύκολα στον πρώτο γύρο, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσέχουμε τόσο αγωνιστικά όσο και να μείνουμε υγιής».

Πηγή: in.gr


σχετικα αρθρα